Helsinki Letterheads 2022-järjestelyt ovat taas täysillä käynnissä!

Helsinki Letterheads 2022-järjestelyt ovat taas täysillä käynnissä!

Vuoden ensimmäinen kansainvälinen Letterheads-kokoontuminen on tosiasia ja uskomme että kaikilla on kova halu päästä taas tapaamaan vanhoja ja uusia maalarikollegoja, opiskelemaan uusia asioita ja nauttimaan poikkeuksellisen hedelmällisestä yhdessäolosta

Letterheads-maailma on muutoinkin avautumassa: Norwichissa Englannissa järjestetään pian kokoontuminen ja Arctic Pinhead Jussi Alasalmi osallistuu tapahtumaan. Myös muita paikallisia tapahtumia on tulossa ja on jo pidettykin, mutta Helsinki Letterheads on ensimmäinen kansainvälinen tapahtuma pitkään aikaan!

Helsinki Letterheads on erityinen tapahtuma myös sen vuoksi, että olemme samassa rakennuksessa Kustom Kulture Show:n kanssa. Tämä yhteistyö tarjoaa hedelmällisen tilaisuuden tutustua sekä traditionaaliseen kylttimaalaukseen, että kustomkulttuurin piirissä suosittuihin taiteen tyyleihin. Alueet sivuavat vahvasti toisiaan ja molempien tapahtumien osallistujat saavat varmasti toisiltaan paljon uusia ideoita.

Tapahtumamme aktiivipäivät ovat torstai-lauantai 10.-12. helmikuuta, mutta jo keskiviikkona 9.2 moni saapuu paikalle ja pidämme silloin pienen pre-partyn. Torstai ja perjantai on varattu workshopeille ja yhteiselle maalaamiselle, lauantaina jatkamme maalaamista omaan tahtiin ja kuuntelemme mielenkiintoisia luentoja - kaikki tämä samassa tilassa! Letterheadsin ohjelma päättyy lauantaina iltapäivällä, jolloin taas viereinen Kustom Kulture Show avautuu ja jatkuu sunnuntaihin. Osallistumismaksumme sisältää pääsyn myös sinne. Kustom Kulture Show:ssa järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa sunnuntaina ja mahdollisesti myös lauantaina, jolloin suurella yleisöllä on mahdollisuus hankkia itselleen Letterheads-maalaustöitä.

Suomalainen Covid-tilanne on parantunut rokotusten ansiosta niin, että yleisötilaisuudet on avattu. Rokottamattomien määrä on kuitenkin edelleen korkea, mikä saattaa vaikuttaa siihen, miten tapahtumiin pääsee mukaan. On mahdollista, että ilman koronapassia yleisötapahtumaan osallistuminen ei onnistu. Tämä vaikuttaa erityisesti maamme rajojen ulkopuolelta saapuviin osallistujiin.

Epidemiatilanteen vuoksi Helsinki Letterheads 2022 työpajavalikoimaan on tullut pieniä muutoksia. Tarjoamme edelleen mahtavat puitteet opiskella kylttimaalausta, tekstauksen eri tyylejä, kultausta ja pinstripingia maailman huipputason tekijöiden ohjauksessa. Haasteena voi olla se, että kaikkiin upeisiin työpajoihimme ei millään ehdi osallistua! Kannattaa olla nopea ja valita oma suosikkityöpaja pikaisesti.

Tiukat Covid-rajoitukset vaikuttavat erityisesti Kaukoidästä ja Australiasta tuleviin vieraisiimme. Valitettavasti aikaisemmin ilmoitetut Jeff Marshall ja Cheryl McLean eivät pääse vetämään työpajoja, koska Australian määräykset ulkomailta takaisin palaaville ovat erittäin tiukat. Myös USA:n vieraamme Bert Quimpy ja Bob Behounek joutuvat jättäytymään pois. Jeff Marshallin suosituksesta Casual Lettering-tekstaustyöpajan vetää Chris Thomas. Saimme mukaan myös suositun Jasper Andriesin, jonka kuvanmaalaus-työpajassa harjoitellaan ihmishahmon luonnostelua ja maalaamista.

Käy tutustumassa päivitettyihin www.helsinkiletterheads2021.com -sivuihimme ja tutustu työpajoihin, sekä niiden vetäjiin. Lähihotelleista on varattu kiintiöt letterheadseille, käytä sivuilta löytyvää koodia tai linkkiä huonevarauksessasi.


Edellinen
Helsinki Letterheads syyspäivitys