HELSINKI LETTERHEADS 2021

Kansainvälinen Helsinki Letterheads 2021 -kokoontuminen
11.-14.2.2021 – Merkitse päivä jo nyt kalenteriisi!


Kokoontuminen järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla, yhteistyössä Kustom Kulture Shown kanssa.

Arctic Pinheads ry toivottaa kaikki koti- ja ulkomaiset kylttimaalarit, pinstrapparit, kultauksen ja kuvioinnin ammattilaiset,  fonttisuunnittelijat sekä muut tekstauksesta ja artesaanikylteistä kiinnostuneet kansainväliseen Letterheads -tapahtumaan.

Arctic Pinheads ry pyrkii palauttamaan meiltä Suomesta jo lähes täysin kadonneen kylttimaalaustaidon. Sen vuoksi uskomme, että tämä kokoontuminen on poikkeuksellisen merkityksellinen suomalaiselle artesaanikylttimaalaukselle. Ohjelma koostuu käytännön harjoittelusta, kansainvälisten ja suomalaisten mestareiden ohjaamista työpajoista, inspiroivista demonstraatioista, sekä Letterheadsien jo perinteeksi muodostuneesta hyväntekeväisyyshuutokaupasta – unohtamatta myöskään hedelmällisestä verkottumisesta rennossa ja hyväntuulisessa seurassa!

Kaapelitehtaalla järjestetään saman viikonlopun aikana myös kansainvälisesti maineikas Kustom Kulture Show (kustomkultureshow.com). Letterheads –tapahtuman osallistujat pääsevät tutustumaan myös tähän näyttelyyn ja tapaamaan lahjakkaita hot-rod –alan taiteilijoita eri puolilta maailmaa.

Yhteydenotot sähköpostilla arcticpinheads@gmail.com

Jussi Alasalmi
Marko Salminen
Pekka Mannermaa


Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook: Helsinki Letterheads 2021
Instagram: Helsinkiletterheads2021
#helsinkiletterheads2021